Raiuge või tükkideks - pole teinud

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus-Rosimannus eile välisministeeriumi hoone katusel. Ta taandub ministriametist, et jätkuv kohtuvaidlus ei kahjustaks Eesti välispoliitikat ja võimukoalitsiooni.
Keit Pentus-Rosimannus eile välisministeeriumi hoone katusel. Ta taandub ministriametist, et jätkuv kohtuvaidlus ei kahjustaks Eesti välispoliitikat ja võimukoalitsiooni. Foto: Eero Vabamägi

Välispoliitika viimase pea kaheksa kuuga enese sõnul sügavale naha alla lasknud Keit Pentus-Rosimannus (RE) loodab riigikogus jätkata samal alal ja usub, et Taavi Rõivase valitsus on võimul sügiselgi.

Lahkute välisministri ametist ajal, mil õhus on küsimus, mis saab Kreekast.

Kui te küsiksite, mis ilm on järgmise aasta jaanilaupäeval, oleks see ennustus praegu ilmselt umbes sama täpne: võib tulla paduvihma, aga võib olla ka palav ilm. Lõpuks on kõige olulisem olla valmis mõlemaks.

Heade ja kiirete lahenduste aeg on ümber, neid pole enam kellelgi pakkuda ja Kreeka valitsusest olnuks aus seda oma inimestele enne referendumit selgitada. Praegu ei tohiks mu arvates keegi näidata näpuga Kreeka rahvale. Nemad tegid referendumil otsuse selle info pealt, mis neil oli ja mida nende poliitikud neile pakkusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles