Ligi välisministri kohast: saaksin kasulik olla küll, aga alles alustasin haridusvaldkonnas

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusminister Jürgen Ligi.
Haridusminister Jürgen Ligi. Foto: Jaanus Lensment

Kuigi riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Valdo Randpere pakkus eile, et uueks välisministriks võiks saada haridusminister Jürgen Ligi, ütles Ligi, et ta saaks välisministrina kasulik olla, aga on alles alustanud tööd hariduse valdkonnas.

«Tüpaaži poolest on Valdo mõte hea ja ma saaksin kasulik olla küll. Aga ma alles otsustasin teenida haridust ja teadust ja olen saanud sellega vaevalt alustada. Ka ei taha ma nii palju ja nii vähenähtava kasuteguriga reisida ja suhelda kui välisministrid,» ütles Ligi, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Reformierakondlane Valdo Randpere ütles Vikerraadio saates «Uudis+», et tema kaaluks ministrite ümbertõstmist ning võiks mõelda Jürgen Ligi kui välisministri peale.

Ringkonnakohtus Autorollo pankrotiasjaga seoses vastutavaks tunnistatud välisminister Keit Pentus-Rosimannus esitas peaministrile tagasiastumisavalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles