Hundisilma valmistub peremehe tagasitulekuks

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pealinnast on Hundisilma tallu veidi vähem kui 70 kilomeetrit, ent esimesed sõnad Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare suust pärast traagilist haigust oleks seda sõiduvaeva väärt. Nõnda tulebki keset Lahemaa rahvusparki olev talu üles leida ja loota, et ehk on pererahvas lahkes tujus.

Lääne-Virumaale Vihula valda Hundisilmale jõudes märkan esmalt trimmeriga pläristavat töömeest ja mööda õue ringi silkavaid kohevate sabadega koeri. Astun värava juurde, lillekimp pihus, ja teatan tööd rassivale sulasele, et sooviks peremehele jõudu ja tervist soovida.

Mees aga teatab, et peremees käis kodus, ent on juba lahkunud. «Käis kaldteid katsetamas ja sõitis tagasi lõuna paiku,» ütles muheda olemisega sulane.

Niipalju siis algsest plaanist. Ulatan sulasele kollased roosid ja palun need peremehele üle anda. Mõni hetk hiljem saabub väikest külateed mööda hallikas Nissan Pathfinder, mis keerab tagumisest väravast hoovi – selgub, et tegemist on Edgar Savisaare poja Erki Savisaarega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles