IRLi küsitlusele vastas ligi 60 000 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Ken-Marti Vaher teatas erakonnakaaslastele saadetud kirjas, et eelmisel nädalal lõppenud IRLi küsitlusele vastas kokku 58 438 inimest.

30. septembril lõppes IRLi üleriigiline küsitlus, mille eesmärk oli kuulata inimesi ja kaasata aktiivseid eestimaalasi IRLi järgmise nelja aasta valitsemisprogrammi koostamisse.

«Üleriigilisele küsitlusele vastas kokku 58 438 inimest! Vastused on tulnud kõikidest Eesti maakondadest nii posti teel, elektrooniliselt kui silmast-silma kohtumistelt,» teatas Vaher.

«IRLi küsitlus on suurim inimeste kuulamine Eestis, mille maht ja ulatus on ületanud ka julgemad ootused,» märkis erakonna peasekretär.

Eelmise nädala lõpus algas vastuste ja arvamuste analüüs, millega loodetakse ühele poole saada lähinädalatel.

«Üleriigilise küsitluse ametlik aeg on küll läbi, kuid IRL jätkab inimeste kuulamisega. Paljudes kohtades jätkuvad meie liikmete ja poliitikute silmast-silma kohtumised valijatega, nende ideede ning murede ärakuulamised, samuti ka meie parlamendifraktsiooni väljasõidud maakondades,» lisas Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles