Volmer ja Raud eelistavad vastavalt Mikserit ja Ossinovskit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardi Volmer ja Mihkel Raud ansamblis Singer-Vinger.
Hardi Volmer ja Mihkel Raud ansamblis Singer-Vinger. Foto: Ardo Kaljuvee

Sotsiaaldemokraatidest riigikogu liikmed, ansambli Singer-Vinger muusikud Hardi Volmer ja Mihkel Raud eelistavad erakonna juhina näha vastavalt Sven Mikserit ja Jevgeni Ossinovskit, samas rõhutab Volmer, et Ossinovski oleks kahe aasta pärast ideaalne parteijuht.

«Ossinovski platvormile kirjutan kahe käega alla, aga praegu hääletan senise parteijuhi Mikseri jätkamise poolt, sest revolutsiooniks on suhteliselt halb aeg,» ütles Volmer neljapäeval BNSile. «Nõustun nendega, kes ütlevad, et see kõik tuleks võtta jutuks kahe aasta pärast. Ossinovski võiks olla suurepärane parteiliider, aga hiljem.»

Mihkel Raud kirjutas kolmapäeval sotsiaalvõrgustikus Facebook, et eelistab erakonna esimehena näha Ossinovskit ja seda eelkõige seetõttu, et erakond vajab juhti, «kellel on munad».

Raud kirjutas, et toetab Ossinovskit kolmel põhjusel, millest esimesena tõi ta välja asjaolu, et Ossinovski julgeb suu lahti seal, kus keegi teine ei julge ja teda ei saa ära osta. «Tal on jõudu Eestist hoolida ka siis, kui isiklikult oleks kasulikum seda mitte teha. Kes on sotsiaaldemokraat ka sellel hetkel, kui pragmaatiliselt tundub mõistlikum reformierakondlane olla,» kirjutas Raud.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) preagune esimees Sven Mikser ja aseesimees Jevgeni Ossinovski kandideerivad 30. mail peetaval SDE üldkogul erakonna esimeheks.

Lisaks tööle riigikogus on Hardi Volmer ja Mihkel Raud koos tegevad ka instrumentaal-vokaalansamblis Singer-Vinger, kus Volmer laulab ja Raud mängib kitarri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles