«Keskpäevatund»: kas Taavi Rõivas kuulub Reformierakonna otsustajate ringi?

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Liis Treimann

Eilses Kuku raadio saates «Keskpäevatund» osalenud Hannes Astok, Mart Luik ning Hindrek Riikoja arutasid omavahel, kes kuuluvad Reformierakonna niiditõmbajate hulka.

Astok, kes on ise ka oravapartei liige, ütles, et seda on raske hinnata, ent ta möönis, et ilmselt on olemas tõesti üks väike ringkond inimesi, kellel on rohkem jõudu kui erakonna juhatusel.

«Sinna võiks kuuluda kindlasti tänane majandusminister Kristen Michal, sinna kindlasti võiks kuuluda endistviisi täna poliitikas n-ö formaalselt mitte-keegi olev Kalev Lillo, kes on endiselt väga paljudes riigiettevõtete nõukogus.»

Luik lisas omalt poolt Rosimannuste perekonda, ent Riikoja oli selles küsivalt kahtlev. Tema arvates kuulub kõigest pool neist Reformierakonna tagatoa otsustajate hulka.

Selle peale vastas Astok: «Ei, ma arvan, et mõlemad ja ei saa välistada, et sinna ringi kuulub Taavi Rõivas, aga see ei ole päris kindel.»

Riikoja arvates on see probleem, kui isegi Astoki-sugune Reformierakonna liige, kes teab ikkagi rohkem kui mõni keskmine oravapartei liige, ütleb, et ta ei ole kindel, kas Taavi Rõivas kuulub otsustajete ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles