Ansip: nende valimiste põhiteema on majandus

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reformierakonna esimehe Andrus Ansipi sõnul saavad kõik Eesti ees seisvad lahendused alguse stabiilsest majanduskasvust, mis aitab ületada ka töötuse, hariduse ja muud probleemid.

«See on ühteaegu nii kurb kui ka naljakas kõrvalt vaadata, kuidas suvepuhkuste lõppedes on lahti läinud palavikuline valimiste põhiteema otsimine. Justkui oleks valimiste põhiteema midagi, mida tuleb või saab leiutada,» ütles Ansip laupäeval Tallinnas Reformierakonna volikogul.

«Ei, sõbrad. Valimiste põhiteema on küsimus, mis on täna Eesti inimeste jaoks tegelikult kõige tähtsam,» jätkas ühtlasi peaministritoolil istuv Ansip.

Tema sõnul teavad kõik Eestis, mis see on.

«Majandus on põhiline, sest sellest sõltuvad uued töökohad, pensionite tõstmine, teenused lastega peredele, turvalisus, Põhjamaade tasemel hariduse andmine,» rääkis Ansip.

«Valimiste põhiküsimus on, kuidas saavutada majanduskasv, et uued töökohad, pensionitõus, perede turvalisus ja kvaliteetne haridus osutuksid võimalikuks.»

Ta ütles, et valitsus töötab selle eesmärgi nimel iga päev, ning Reformierakond koostab majanduskasvu soodustavat tegevusprogrammi.

«Avalikkusele on juba teada meie mõtted hariduse ja energeetika vallas. Isadepäevaks avalikustame ka oma majandus- ja rahandusprogrammi, mis paneb paika järgmise valitsuse poliitika põhijooned,» lisas Reformierakonna esimees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles