Ajaleht: Lääne maavanema kohta rihib kolm poliitikut

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neeme Suur
Neeme Suur Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Ajalehe Lääne Elu andmetel soovib mullu oktoobrist täitmata Lääne maavanema ametikohta kolm poliitikut: Reformierakonna piirkondade divisjoni juht Reimo Nebokat, eelmine reformierakondlasest maavanem Innar Mäesalu ning samuti varem maavanemana töötanud sotsiaaldemokraat Neeme Suur.

Ükski neist kolmest ei kinnitanud seda väidet ega lükanud ka ümber, kuid kõik nad ütlesid, et kui maavanema kohta pakutakse, siis kaaluvad nad seda positiivselt, kirjutab ajaleht.

Suure sõnul ei ole Lääne maavanema nimetamist seni veel arutatud ning pole ka teada, millal seda tehakse. Tema sõnul pidi selleteemaline arutelu toimuma riigihalduse ministri juures eelmisel nädalal, kuid lükkus edasi. Ühes paketis arutatakse nii maavanemate saatust kui nõukogude liikmeid, lisas ta.

Alates oktoobrist, mil eelmine maavanem Innar Mäesalu läks Tarmo Leinatamme asendusliikmena riigikokku, täidab Lääne maavanema kohuseid maasekretär Kristel Jupits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles