Tallink alustas Jaak Madisoni ahistamisloo asjus sisejuurdlust

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Madison.
Jaak Madison. Foto: Elmo Riig

Tallink alustas sisejuurdlust, et selgitada välja, kas Jaak Madison (EKRE) tungis Tallinkis töötades kajutitesse ja ahistas oma naiskolleege.

«Oleme alustanud sisejuurdlust, et selgitada Jaak Madisoniga seotud väidete paikapidavust tema ametipositsioonist lähtuvate õiguste ja võimaluste kuritarvitamise kohta,» ütles Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne Postimehele.

Sisejuurdluse konkreetseid tulemusi jagab Tallink aga vaid ametlikku juurdlust läbi viivate instantsidega ehk siis kas politsei või kohtu esindajatega. «Selline otsus on muuhulgas tingitud asjaolust, et juba praegu on osa tunnistajatest öelnud, et ei soovi sellega seoses avalikkuse tähelepanu ning me peame selle sooviga arvestama,» tõdes Lääne.

«Samaaegselt planeerime ka täiendavat koolitust meie infotöötajatele, et veelkord tähtsustada nende volitustega kaasnevat suurt vastutust,» lisas ta, toonitades, et reisijad ei peaks siiski ka praegu selle juhtumi pärast oma privaatsuse pärast muret tundma.

Postimees kirjutas möödunud nädalal, kuidas Tallinki naistöötajad süüdistavad värske riigikogu liikmena juba kahe skandaali keskmesse sattunud Jaak Madisoni järeletehtud uksekaardiga nende kajutisse tungimas. Madison ise nimetab selliseid süüdistusi absurdseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles