Samost: Reformierakond korraldas taas isiksuse hukkamise

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruta Arumäe.
Ruta Arumäe. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ajakirjanik Anvar Samost leidis, et Ruta Arumäe kriitika peale korraldas Reformierakond meedias samasuguse isiksuse hukkamise, nagu tehti mõned aastad tagasi Silver Meikari puhul.

«Kui Silver Meikar paari aasta eest kritiseeris Postimehes üht Reformierakonnaga seotud tahku, siis toimus samamoodi ajakirjanduses isiksuse hukkamine, ta sai täpselt samamoodi sõimata,» meenutas Samost Kuku raadio saates «Muuli ja Samost».

«Mul ei ole mingit põhjust arvata, et Silver Meikar mõtles välja, mida ta rääkis, ja samuti ei ole mul põhjust arvata, et Ruta Arumäe mõtles välja, mida ta rääkis,» toonitas Samost.

«Reformierakond organiseeris kiiresti rivistuse, mis oli ka «sooliselt tasakaalus», ja hakati ründama isikut, Liina Kersna ründas isikut, Jürgen Ligi ründas isikut jne,» loetles Samost.

«Kui inimene saab palka ja on seal, siis püüdku seda süsteemi muuta, see ei ole nii, et tõusen püsti ja lähen minema ja siis hakkan kritiseerima,» arvas riigikogu liige Kalle Muuli.

«Ma arvan, et ta püüdiski muuta. Oluline, et meile on antud üks konkreetne raport, et asjad ongi nii halvad, kui nad väljastpoolt Reformierakonda ja peaministri bürood paistavad ja peaks arutlema, mida saaks nüüd ette võtta selle muutmiseks, mitte ühe inimese personaalküsimusega tegelema,» toonitas Samost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles