Otse: riigikogu uue koosseisu esimene infotund

Andres Einmann
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justiitsminister Urmas Reinsalu andis 9. aprillil riigikogu ees ametivande. Täna vastab ta peaministri kohusetäitjana riigikogu infotunnis saadikute küsimustele.
Justiitsminister Urmas Reinsalu andis 9. aprillil riigikogu ees ametivande. Täna vastab ta peaministri kohusetäitjana riigikogu infotunnis saadikute küsimustele. Foto: Sander Ilvest

Täna kell 13 algas riigikogu uus koosseisu esimene infotund.

Infotunnis osalevad eelmisel nädalal tegevust alustanud valitsuse liikmetest justiitsminister Urmas Reinsalu peaministri ülesannetes, kultuuriminister Indrek Saar ja maaeluminister Urmas Kruuse.

Küsimused Urmas Reinsalule puudutavad kütuseaktsiisi ja koalitsioonilepingut. Küsimused Indrek Saarele puudutavad kultuuritöötajate palku ja uue valitsuse kultuuripoliitikat. Küsimused Urmas Kruusele puudutavad põllumajandusettevõtete olukorda ning OÜs Rey Seakasvatus toimuvat.

Küsimuste esitamiseks on registreerunud kokku seitse riigikogu liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles