Stalnuhhin: Reformierakonna armastus narvakate suhtes õitseb kord nelja aasta jooksul

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin
Mihhail Stalnuhhin Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin (Keskerakond) heitis riigikogu istungil Reformierakonnale ette, et viimane avas paar kuud enne riigikogu valimisi kontori Narvas Geneva kultuurikeskuses, kuid mõned nädalad pärast valimisi lõpetas üüri maksmise ja sulges kontori.

«Nüüd narvakad teavad, kui piltlikult öelda, et Reformierakonna armastus nende suhtes on nagu kaktus – see õitseb üks kord nelja aasta jooksul ja see on nagu liblika elu, mis kestab maksimaalset 12 nädalat,» ütles Stalnuhhin.

Ta selgitas, et paar kuud enne riigikogu valimisi avas Reformierakond oma kontori Narvas, välja üüriti ruum kultuurikeskuse Geneva 3. korrusel. «Suured tänud! Tänu sellele said narvakad aru, et Reformierakond ka neid armastab,» märkis Stalnuhhin.

Reformierakonna värvides ja logoga plakat riputati kultuurikeskuse kolmandale korrusele kohe akna alla. «Kusjuures väga põhjalikult põhjendati, nii et kogu linn teaks, et Reformierakond on nüüd pesa teinud ka Narva linnas,» jätkas Stalnuhhin.

Paar nädalat pärast riigikogu valimisi sulges Reformierakond aga kontori ja lahkus kultuurikeskusest.

Stalnuhhin leidis, et Reformierakond võiks nüüd kultuurikeskuse kolmandalt korruselt ka oma suure plakati maha võtta ja ära viia.

«Nii minul kui ka kõigil Narva elanikel oli meeldiv teiega koostööd teha ja ootame teid nelja aasta pärast veel kord 12 nädalaks meie kanti,» märkis ta teravalt.

Reformierakonna Ida-Virumaa piirkonna juht Deniss Boroditš ütles Postimehele, et Reformierakond avas kontori Narvas juba möödunud suvel.

«Nüüdseks oleme sellest kontorist välja kasvanud - see oli väike kabinetisuurune pind, aga erakonna areng ja aktiivne tegevus näitas, et sellest ruumist jääb väheseks,» põhjendas Boroditš, miks erakond kultuurikeskuses enam kontoripinda ei üüri.

«See, et me Narvast ära läksime, ei vasta tõele. Kuigi jah, klassikalises mõttes, et laud ja tool, kontorit praegu ei ole,» märkis ta.

Hetkel on Boroditši sõnul veel lahtine, kuidas nad Narvas jätkavad. «Peame mõtlema, kas üürime kuskil suurema kontori või hakkame kasutama mõnda nõupidamis- või konverentsiruumi,» rääkis ta, lisades et tegelikult tuleks olla mobiilsem ja tema kohtub üldse oma valijatega näiteks kohvikus.

«Ei tasu karta, et Reformierakond Narvast kaob. KOV valimistel on Reformierakond kindlasti oma nimekirjaga väljas,» lisas Boroditš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles