Riigikogust välja jäänud Vassiljev ei näe takistust ministriks olemisel

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vastne sotsiaaldemokraadist tervise- ja tööminister Rannar Vassiljev ei näe takistust ministriks olemisel, hoolimata sellest, et ta ei osutunud riigikokku valituks.

«Juriidiliselt ühtegi takistust selles mõttes ei ole. Ma ei ütleks, et mu valimistulemus nii kehv oleks olnud, et mul oleks tekkinud selline tunne, et ei oleks olnud põhjust valitsusse minna,» ütles ta Postimehele.

Märtsis toimunud riigikogu valimistel kogus Vassiljev Lääne-Virumaa valimisringkonnas  2172 häält.

Küsimusele, kas tõesti on vaja kaht erinevat ministrit sotsiaalministeeriumis, vastas Vassiljev, et eelmisel kevadel tehtud muudatus on tema arvates siiski igati õigustatud, tuues põhjenduseks ministeeriumi eelarve mahu, mis on võrreldes teistega kõige suurem.

Samuti arvas uus minister, et valitsusliit kestab kuni järgmise riigikogu valimisteni. Ta sõnas: «Kui me arvaksime, et see aastani 2019 ei kesta, siis me kindlasti sellele aega ei oleks raisanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles