Kõhklusliit sõlmib vaherahuleppe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sostiaaldemokraatide volikogu kiitis küll koalitsiooni mineku heaks, kuid ei Urve Palo (esireas vasakult), Anto Liivati ega Indrek Saare nägu väljendanud suurt rahulolu. Paljud partei liikmed ei pea saavutatud lepet piisavalt heaks.
Sostiaaldemokraatide volikogu kiitis küll koalitsiooni mineku heaks, kuid ei Urve Palo (esireas vasakult), Anto Liivati ega Indrek Saare nägu väljendanud suurt rahulolu. Paljud partei liikmed ei pea saavutatud lepet piisavalt heaks. Foto: Martin Ilustrumm

Täna keskpäeval saab allkirjad kauaoodatud valitsusdokument. Kestab uus Reformierakonna, sotside ja IRLi võimuliit neli kuud või neli aastat – kuu aega vaeva saab igatahes lõpu. Hetkeks.

Eile ennelõunal käis sotsiaaldemokraatide siselistis tuline arutelu. Pigem sõnasõda. Ka tulevaste koalitsioonipartneriteni jõudis vihje, et sotsid soovivad liidust pigem välja astuda.

Peamiselt Jaak Alliku, kes tagasi riigikokku ei pääsenud, eestveetud arutelul sähvisid teravad nooled justkui saamatu läbirääkimiste delegatsiooni suunas ja sotside jaoks kehva võimuleppe teemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles