Aadu Must: Edgar Savisaare vaim on vapper

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must.
Aadu Must. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Edgar Savisaare pikaaegne sõber ja parteikaaslane Aadu Must ütles, et haiglas viibival Keskerakonna esimehel ja Tallinna linnapeal on vaim vapper, kuid tervenemiseni on pikk tee minna.

«Tal on parem, ma ise olen optimist ja ma naudin seda, kui arstid ütlevad, et üks või teine organ on hakanud normaalselt funktsioneerima, samas me teame, et kaotada jalg ja tulla ülikriitilisest seisundist - see tähendab, et väga pikk tee on tulla, aga vaim on vapper,» rääkis Must intervjuus «Ringvaatele», vahendas ERR Uudised.

Must külastas Savisaart viimati möödunud nädalavahetusel. «Ta tunneb ära oma lähedased, sõbrad, samas on tark teda võimalikult vähe tülitada, ta räägib väga lühidalt ja talle meeldib pigem kuulata seda, mis parasjagu toimub,» selgitas ta.

«Tast on aru saada, et ta hea meelega tuleks ja hakkaks juba tööle, aga selleni on väga pikk tee veel käia, hoiame kõik talle pöialt, väga palju ei tüüta ega tülita ja tööle ka veel ei kutsu,» lisas Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles