Nestor: neljaparteiline parlament jääb ajalukku suure erandina

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu 13. koosseis kogunes täna, 30. märtsil oma esimesele istungile, mille avas president Toomas Hendrik Ilves.
Riigikogu 13. koosseis kogunes täna, 30. märtsil oma esimesele istungile, mille avas president Toomas Hendrik Ilves. Foto: Liis Treimann

Riigikogu esimeheks valitud Eiki Nestor (SDE) usub, et nelja erakonnaga parlament on olnud erand ning ka tulevikus on riigikogus rohkem parteisid.

Täna tööd alustanud riigikogus on kuus parteid, Nestor ütles «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus, et riigikogutöö saab olema poliitiliselt kirevam, vahendas ERR Uudised.

«Kuus on rohkem kui neli, arvan, et see neli jääbki meie poliitikaajalukku suure erandina, alati on ka varem rohkem erakondi olnud ja arvan, et ka tulevikus on neid riigikogus rohkem kui neli,» märkis ta.

Riigikogu esimees usub, et nelja aasta jooksul saab näha poliitikamaastikul palju muudatusi. «Arvan, et järgmise nelja aasta jooksul näeme võib-olla Eesti poliitikamaastikul palju suuri muudatusi, see on minu ennustus,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles