Vilja Savisaar-Toomasti elulooraamatu ilmumine lükkub edasi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast abikaasa Taimo Toomastiga.
Vilja Savisaar-Toomast abikaasa Taimo Toomastiga. Foto: Viktor Burkivski

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare endise abikaasa Vilja Savisaar-Toomasti elulooraamatu «Vilja teine elu» ilmumine lükkub määramata ajaks edasi, teatas raamatu üks autoreid Kalle Muuli.

«Lubasime koos Tiit Pruuliga lugejatele, et meie raamat Vilja Savisaar-Toomasti elust ilmub õige pea pärast valimisi. Paraku ei osanud me siis ette näha Edgar Savisaare haigestumist,» kirjutas Muuli täna suhtlusvõrgustikus Facebook.

Seetõttu otsustati tema sõnul lükata raamatu ilmumine määramata ajaks edasi. «Käsikiri on peaaegu valmis, aga me ei saada seda trükikotta. Otsus on kooskõlastatud ka Vilja Savisaar-Toomastiga. Me kõik leiame, et nii on hea ja õige,» lisas Muuli.

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar viibib alates kolmapäeva õhtust raske infektsioonhaiguse tõttu kriitilises seisundis Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles