Vaikus lubab ammu tormi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas lendas eile juba enne Brüsseli visiidi lõppu kiiresti tagasi Eestisse, sest uus võimuliit on sõlmimata.
Taavi Rõivas lendas eile juba enne Brüsseli visiidi lõppu kiiresti tagasi Eestisse, sest uus võimuliit on sõlmimata. Foto: Liis Treimann

Tühja tuulutatud kolm nädalat vestlusi võib lõpuks viia selleni, et pigem sünnib kaksikliit Reformierakonna ja Keskerakonna vahel või võtavad teised end kokku Reformierakonna vastu.

Kui esmalt arutati, kuidas peaminister Taavi Rõivas saab võimukõnelused ula peale jätta ja Brüsselisse lennata, siis nüüd tundub tähelepanuväärsem tema eilne otsus enne visiidi lõppu kiiresti Eestisse naasta. «Pole põhjust väga pikalt seda vaheseisu hoida. Püüaks nüüd toimiva valitsuse kokku saada ja siis on kõigil kindlustunne olemas,» põhjendas Rõivas.

Just kindlustunne ja usaldus on need, millest kõneluste muud osapooled ütlevad end Reformierakonnaga ühe laua taga istudes puudust tundvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles