Reinsalu: kõnelused ei ole surnud punktis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu
Urmas Reinsalu Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Urmas Reinsalu ütles täna pärast kohtumist Reformierakonna esimehe Taavi Rõivasega, et tema hinnangul ei ole erakondade konsultatsioonid surnud punktis.

«Küsimus on selles, kui suurt võimet muutusi esile kutsuda me sellele valitsusele omistame. IRL soovib näha tegelikke muutusi teostavat valitsust ning need muutused ja otsused ei saagi sündida ülepeakaela,» ütles Reinsalu ajakirjanikele.

Reinsalu sõnul rääkis ta tänasel kohtumisel Rõivasele oma nägemusest, millised on koalitsiooni moodustamisel põhilised rõhuasetused. «Peaminister võttis need seisukohad teadmiseks ja väljendas omi mõtteid,» lausus Reinsalu.

Tema sõnul peaksid kõnelused homme jätkuma põllumajanduse ja ääremaastumise teemadel.

Valimiste järel alustasid koalitsiooni moodustamiseks konsultatsioone Reformierakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond, Isamaa ja Res Publica Liit ning Vabaerakond. Reformierakond otsustas eile õhtul võtta konsultatsioonidel aja maha, mis tähendab, et täna suures ringis kokku ei tulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles