Kasekamp: president Rüütel võib-olla päriselt ei taju, millises seltskonnas ta on

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elmo Nüganeni filmi «1944» esilinastus. Arnold Rüütel
Elmo Nüganeni filmi «1944» esilinastus. Arnold Rüütel Foto: Viktor Burkivski

ETV saates «Ringvaade» äsjast EKREga seotud skandaali kommenteerinud politoloog Andres Kasekamp ütles, et erakonna auesimees president Arnold Rüütel võib-olla päriselt ei taju, millises seltskonnas ta on.

«Ma usun, et president Rüütel võib-olla päriselt ei taju, millises seltskonnas ta on,» vastas Tartu Ülikooli professor Kasekamp küsimusele, mis puudutas president Rüütli kommentaari EKRE liikme Jaak Madisoni blogipostitustest alguse saanud skandaali kohta, vahendas ERR Uudised.

«Üks EKRE tugevusi on see, et EKRE sai endale Rahvaliidu võrgustiku, ehk EKRE sündis osaliselt siis Rahvaliidu jäänustega kokkumineku teel ja selle kaudu tuli ka president Rüütel kaasa selle seltskonnaga,» selgitas Kasekamp.

«No ma soovitaksin tal võib-olla mõelda natuke hoolikamalt, kuhu ta on sattunud,» ütles Kasekamp lõpetuseks.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) auesimees president Arnold Rüütel ütles eile Postimehele, et Jaak Madisoni blogipostitus on kunstlikult tekitatud probleem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles