Toompeal koristatakse sahtleid

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neeme Suur
Neeme Suur Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Kui eelmise riigikogu koosseisu Keskerakonna fraktsiooni 19 liikmest ei pääsenud uude riigikokku vaid paar, siis ülejäänud kolme erakonna kümnetest endistest riigikogulastest suur osa kraamib sahtleid, väike osa ootab aga hinge kinni pidades valitsuskõneluste lõppu, et ministrite asendusliikmetena taas pääse parlamenti saada.

Reformierakondlane, üks oma erakonna rahastamisskandaali võtmetegelasi ja valimistel vaid 168 häält saanud Kalev Lillo ei olnud samuti üleliia mures. «Eks aeg näitab – ikka kindlalt edasi, kuhugi tagasiminekut pole,» lausus Lillo Reformierakonna valimisloosungit kasutades. «Raamatut ma lähiajal kirjutama ei hakka,» jäi ta konkreetsemate plaanide suhtes napisõnaliseks.

Reformierakondlane Tõnis Kõiv koristas eile riigikogus oma kabinetti. «Kaks kolmandikku paberitest on makulatuur, kolmandiku viin kodusesse arhiivi – ehk kuluvad kunagi mälestuste kirjutamisel ära,» lausus Harju- ja Raplamaal 355 häält saanud Kõiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles