Taavi Rõivas ja Edgar Savisaar kohtusid raadioeetris

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna esimees ja peaminister Taavi Rõivas ning Keskerakonna esimees ja partei peaministrikandidaat Edgar Savisaar salvestasid neljapäeval Tallinnas Kuku raadios oma valimisdebati.

Eile salvestatud debatt oli Kuku raadio eetris täna kell 11-12. Kuula saadet järgi siit.

Savisaar ei ole seni pühapäeval toimuvate riigikogu valimiste eel oma konkurentidega veel kordagi debateerinud. Ta loobus osalemast ka Postimehe majanduskonverentsil toimuval erakondade esinumbrite valimisdebatil, kuna kogu tema aeg kulus tol päeval ühistupanga asutamisele.

Edgar Savisaar jättis ära esmaspäevase Vikerraadio debati Taavi Rõivasega, ent ilmselt toimub see siiski sel laupäeval, mil on ühtlasi ka ETV peaministrikandidaatide debatt. Keskerakonna esimees põhjendas siis debatile tulemata jätmist grippi haigestumisega.

Peaministrikandidaatidel on seega laupäeval kaks debatti, kuna lisaks Vikerraadio debatile on laupäeval ka ETV «Valimisstuudios» peaministrikandidaatide debatt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles