Saar: sotsidel on võimalik valimisi võita

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: PP

Värsked arvamusküsitluse tulemused näitavad, et sotsidel on võimalik valimisi võita, leiab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Indrek Saar.

«Nende reitingute põhjal võib öelda, et sotsiaaldemokraatidel on reaalselt võimalik valimisi võita. Parlamendierakondade seas on meie trend ainukesena tõusev. Inimestel on võimalus jätta valimata kahe kehva valiku vahel ning teha hea valik, valida sotsiaaldemokraadid,» märkis Saar.

«Nagu olen ka eelnevalt öelnud, siis sisuliselt on peaministriks võimalik saada Sven Mikseril või Taavi Rõivasel, sest Edgar Savisaarel peaministriks saamise võimalus puudub,» lisas ta.

Saar kinnitas, et erakond jätkab valimikampaanias otsesuhtlusega ka viimase nädala jooksul. «Kõige olulisem on see, et inimesed tuleksid valima ega jätaks valimistulemust juhuse hooleks,» rõhutas ta.

Eile avaldatud värsked Emori küsitlustulemused näitasid Reformierakonnale 23 protsendist toetust, Keskerakonda toetas 22, sotsiaaldemokraate 20 ja IRLi 14 protsenti valijatest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles