Tallinnas saab eelhääletada linnavalitsuses ja kaubanduskeskustes

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelhääletuse ajal töötab ka Stroomi keskuses asuv valimisjaoskond.
Eelhääletuse ajal töötab ka Stroomi keskuses asuv valimisjaoskond. Foto: Sander Ilvest

Neljapäeval, 19. veebruaril algab riigikogu valimiste eelhääletamine, mis kestab neli päeva.

Nendel päevadel on valijail võimalik valimistoiming sooritada maakonnakeskustes, seejärel avatakse eelhääletamiseks kolmeks päevaks kõik valimisjaoskonnad, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Eelhääletamine on mõeldud eeskätt neile, kes valimispäeval elukohajärgses valimisjaoskonnas hääletamistoimingut sooritada ei saa. Valimispäeval - pühapäeval, 1. märtsil – saab valija hääletada üksnes oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Homme alates kella üheksast on võimalik ka elektrooniliselt hääletada. Elektrooniline hääletamine kestab ööpäevaringselt kolmapäeva, 25. veebruari kella 18ni.

Tallinnas on 19.-22. veebruarini kella 12-20 hääletamiseks avatud 13 valimisjaoskonda, kus saavad hääletada kõik valimisõigusega inimesed sõltumata oma elukohast:

Haabersti - Rocca al Mare Kaubanduskeskus, Paldiski mnt 102

Kesklinn - Solarise keskus, Estonia pst 9, Tallinna linnavalitsus, Vabaduse väljak 7

Kristiine - Kristiine keskus, Endla tn 45

Lasnamäe - Paepargi Maxima, Paepargi tn 57, Maxima XX, Smuuli tee 9, Lasnamäe Centrum, Mustakivi tee 13, Ümera keskus, Ümera tn 3, Läänemere keskus, Läänemere tee 30

Mustamäe - Magistrali keskus, Sõpruse pst 201/203

Nõmme - Järve keskus, Pärnu mnt 238, Nõmme Kultuurikeskus, Turu plats 2

Põhja-Tallinn - Stroomi keskus, Tuulemaa tn 20 // Madala tn 5a

Järgmise nädala kolmel esimesel päeval, 23.-25. veebruarini on kella 12-20 avatud kõik valimisjaoskonnad – hääletada saab nii elukohajärgses valimisjaoskonnas kui ka väljaspool elukohta hääletamist võimaldavates jaoskondades.

Tallinna linna valimiskomisjon on koostöös Tallinna Linnaplaneerimise Ametiga välja töötanud kaardirakenduse, mille abiga leiab Tallinna linna valija hõlpsasti oma valimisjaoskonna, sisestades oma täpse elukoha-aadressi. Kaardirakendus on kättesaadav valimisjaoskondade moodustamise järel jaanuarist aadressil www.tallinn.ee/valimised

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles