Annely Akkermann palub koolinoortelt vabandust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Akkermann.
Annely Akkermann. Foto: Ants Liigus

IRLi Pärnumaa piirkonna juht Annely Akkermann palub vabandust noortelt, kes arusaamatuse tõttu osalesid erakonna toetajatele mõeldud koolitusel.
 

„Ükskõik millist erakonna asja ajades tuleb seda ausalt erakonna ürituseks nimetada, igasugused ütlematajätmised on erakonnatöös ja poliitilises kampaanias lubamatud," ütles IRLi Pärnumaa piirkonna juht Annely Akkermann. „Noortega suheldes on selgus eriti oluline. Ka mulle emana ei meeldi mõte hooletust suhtumisest noorte inimeste teavitamisel.“

„Et edaspidi suhtlustõrkeid vältida, püüame järgmise sammuna välja uurida, miks ei teadnud noored, et tegu on erakonna üritusega,“ tutvustas Akkermann piirkonna edasist käitumist.

„Kuulame ära nii kooli kui noori kutsumas käinud piirkonna juhatuse liikme Raul Sarandi versiooni juhtunust ja otsustame siis edasise tegevuse,“ ütles Akkermann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles