Rahva Ühtsuse Erakonna juhatus kogunes kahe juhtliikme lahkumise järel erakorraliselt

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva Ühtsuse Erakonna juht Kristiina Ojuland.
Rahva Ühtsuse Erakonna juht Kristiina Ojuland. Foto: Andres Pulver

Rahva Ühtsuse Erakonna juhatus avaldas täna kahetsust, et aseesimees Peeter Reemann ja juhatusse kuulunud Imre Termonen otsustasid erakonnast lahkuda, ning kinnitas, et meeste otsus tuli juhatusele ootamatult.

Rahva Ühtsuse Erakonna juhatus arutas Reemanni ja Termoneni lahkumist täna erakorralisel koosolekul, teatas erakond. «Üksmeelse arvamusena tõdeti, et Rahva Ühtsuse Erakonna juhatusel on väga kahju, et nii Imre kui Peeter otsustasid meie hulgast lahkuda. Nende otsus tuli meile täiesti ootamatult ja ilma eelneva ühise aruteluta,» teatas partei.

Juhatuse liikmed tunnustasid Reemanni ja Termoneni panust erakonna tegevusse. «Nad on olnud meiega erakonna loomisest saadik ning olnud erakonna põhikirja, programmi kui ka valimisplatvormi loomise juures. Me hindame neid inimeste ja kaaslastena väga kõrgelt ning meil on äärmiselt kahju, et nad on otsustanud lahkuda ilma juhatuses oma motiive selgitamata,» teatas erakond ja kinnitas, et juhatus jätkab erakonna ülesehitamist ja valimiskampaaniat.

Termonen ja Reemann astusid Rahva Ühtsuse Erakonda oktoobri keskpaigas. Varem kuulusid nad alates 2004. aastast Reformierakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles