Kodanik ukse taha tulnud poliitikule: «Ma ei saa avada, olen paljas!»

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt.
Andres Anvelt. Foto: Toomas Huik / Postimees

«Ei saa lahti teha, olen paljas!» teatas naishääl Lasnamäe kortermaja ukse tagant, kuulnud, et külaliseks on kampaaniatuuril SDE poliitik, justiitsminister Andres Anvelt. Humoorikas Anvelt soovitas potentsiaalsel valijal miskit kiirelt selga otsida.

Justiitsministri sõnul on olnud kohtumised kodudes südamlikud ja teinekord lõbusadki. Helistanud kord Anvelt taas uksekella. «Kes on?» päris meeshääl. «Eesti Vabariigi justiitsminister Andres Anvelt,» vastanud poliitik. Seepeale kostnud kolinat, vandesõnu, kobistamist ja mõni aja pärast piilus korteriomanik ettevaatlikult uksepraost. Või teine kohtumine, kus ukse avanud peretütar hõisanud Anveltit ukselävel rõõmsalt tuppa emale: «Eiki Nestor tuli meile külla!»

Reformierakonna poliitik, helilooja Imre Sooäär sai aga südamliku kohtumise osaliseks Lasnamäel ühe haritlasproua kodu külastades. «Klaverit tema elutoas polnud kaua keegi mänginud, proual olid lausa pisarad silmas, et muusika jälle majas,» meenutas kohtumisel klaveri taha istunud Sooäär. «Mõni valija oleks nagu pikka aega oodanud, laud on kaetud,» rääkis Sooäär.  Teinekord võib aga kampaaniat teha lausa oma sõpradele: nii põrkas ta nimekaarte jagades poe ees kokku Maarja-Liis Ilusa ja Eda-Ines Ettiga.

Vaata poliitikute ringkäiku Lasnamäel venekeelsest Aktuaalse Kaamera videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles