Rahvaliit sotsidesse lahkunuid taga ei nuta

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katri Karing

Maailmavaatelt vasakpoolsete äraminek puhastas Rahvaliitu seesmiselt ja andis ruumi erakonna tegelikele, paremkonservatiivsetele vaadetele, teatas erakonna pressiesindaja.

«Sotsiaaldemokraatidega ühinenud ei paistnud Rahvaliidus silma värskete ideede ega erilise tööinnuga, seda näitasid selgelt europarlamendi valimised,» ütles partei peasekretär Lauri Vitsut.

«Millegipärast räägitakse, kui palju väsinud äraminejad kunagi valimistel hääli kogusid, kuid see kõik on eilne päev,» ütles Vitsut.

Praegu kavandab Rahvaliit uut strateegiat, milles tugineb pressiesindaja väitel värsketele ideedele ning uutele tegijatele – teotahtelistele ja usaldusväärsetele inimestele.

«Jääb vaid üle oodata, millal lahkub meie erakonna rüpest sotsiaaldemokraatlikke ideid levitav endine peasekretär Tarvo Sarmet. Hästi ei tahaks erakonnakaaslaste survele järele anda, et Rahvaliidu aukohtus alustada menetlust endise peasekretäri väljaheitmiseks,» lisas Vitsut.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles