Rapla eksmaavanem vahetas Rahvaliidu sotside vastu

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Endine Raplamaa maavanem ja varem partei Rapla maakonnaühendust juhtinud Tõnis Blank ühines Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

«Mulle on alati olnud olulised osalusdemokraatia ja hoolivus, õiglus ning meeskonnatöö,» rääkis Blank.

«Erimeelsused oma eesmärkide saavutamise teedes ja kiiva kiskunud sisekliima panid mind mõtlema erakonna vahetusele. Mul on väga kahju, et suvel erakonna ette asunud uus juhtkond on tegelenud peamiselt omavahelise võimuvõitluse ja rahajagamisega. See sai otsustavaks,» põhjendas Tõnis Blank oma pikalt kaalutletud otsust.

Tema sõnul on Sotsiaaldemokraatlik Erakond jõud, kes seisab kõige kindlamalt regionaalse tasakaalu ja inimeste sotsiaalse turvalisuse eest.

«Sotsiaaldemokraatidega on juba liitunud paljud minu endised erakonnakaaslased, kelle teadmistest ja kogemustest ma väga lugu pean. Arvan, et Rahvaliidust tulijaid on veelgi,» lisas Blank.

Tõnis Blank on Rahvaliidu eelkäija – Eesti Maarahva Erakonna - asutajaliige, aastatel 2004 -2009 töötas ta Rapla maavanemana.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles