Kampaania telgitagused: sõna saavad parlamendiväliste erakondade kandidaadid

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Nemvalts

Kaks kuud enne riigikogu valimisi on valimiskampaania juba täies hoos. Kuidas kandidaadid ise oma häältesaaki aga kindlustavad? Kui eelmisel nädalal tõi Postimees lugejateni nelja parlamendipoliitiku mõtisklused, siis sel nädalal kirjutavad oma valimiseelsetest tegemistest nelja riigikogus esindamata, kuid sinna pürgiva erakonna kandidaadid.

Esmaspäevast reedeni peavad kampaaniablogi Vabaerakonna esimees Andres Herkel, Eestimaa Roheliste esimees Aleksander Laane, Konservatiivse Rahvaerakonna pressiesindaja, juhatuse liige ja valimiskampaania juht Urmas Espenberg ning Rahva Ühtsuse Erakonda kuuluv Piret Haljend.

Terve eelmise nädala jooksul avasid ennast ja oma kampaania telgitaguseid reformierakondlane Arto Aas, sotsiaaldemokraat Barbi Pilvre, Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Liisa Pakosta ja keskerakondlane Jüri Ratas.

Riigikogu valimised toimuvad 1. märtsil. Nädal aega kestev eel- ja e-hääletamine algab 19. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles