Sarapuu maksis oma jõulutervituse eest ise

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul maksis ta linnatänavatele ilmunud jõulusoovidega plakati eest ise ja maksumaksja raha ei ole selleks kulunud sentigi.

Linnapilti ilmunud Sarapuu plakatid tekitasid küsimuse, kas tegemist võib olla  Tallinna maksumaksja raha kasutamisega, kuna Sarapuu esitleb ennast plakatil Tallinna abilinnapeana.

«Olen jõulutervituse valmistamise ja paigaldamise tellinud oma kulu ja kirjadega. Selle maksumus on pisut üle 1000 euro,» ütles Keskerakonda kuuluv Sarapuu Postimehele.

Koos lastelastega poseeriv Sarapuu soovib Tallinna tänavatele ilmunud plakatitel kõigile rahulikke jõule ja õnnelikku uut aastat. Sarapuu sõnul on selliseid plakateid paar tükki ja need jäävad linna üles jõulude ajaks.

Sarapuu sõnul sai ta eelmiste kohalike valimiste eel piiripealsete plakatitega oma õppetunni kätte. «Sellist jama ma enam ei taha ja tasun edaspidi kõikide reklaamide eest ise,» lausus ta.

Enne viimaseid kohalikke valimisi kutsus Sarapuu koos erakonnakaaslaste Jaanus Mutli ja Edgar Savisaarega suurtel plakatitel rahvast Hiiu staadioni avamisele.

Erakondade rahastamise järelevalve komisjon tunnistas selle valimisreklaamiks ja tegi pildil olnud poliitikutele ettekirjutuse reklaamile kulunud raha omast taskust kinni maksta. Sarapuu tasus reklaami eest linnakassasse ühe kolmandiku selle hinnast ehk 3667 eurot. Sellest hoolimata kaebasid asjaosalised otsuse halduskohtusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles