Sotsid kinnitasid riigikogu kandidaadid Tallinnas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide nänn
Sotsiaaldemokraatide nänn Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Sotsiaaldemokraatlik Erakond kinnitas riigikogu valimiste kandidaadid Tallinnas.

Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosas on sotsiaaldemokraatide esinumber praegune riigikogu esimees Eiki Nestor. Temale järgnevad riigikogu liige Marianne Mikko, zoosemiootik Aleksei Turovski, õpetaja, ajaloolane ja Tallinna linnavolikogu liige Jaak Juske, atmosfäärifüüsik Sirje Keevallik, Tallinna linnavolikogu liige Maris Sild, Euroopa Noortefoorumi juhatuse liige Sandra Kamilova, Eesti Üliõpilaskondade Liidu volikogu liige Raiko Puustusmaa, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti vanemspetsialist Tiia Tiik, personalikonsultant Heinart Puhkim ning Balti Filmi- ja Meediakooli direktor Katrin Saks.

Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosas on esinumber justiitsminister Andres Anvelt, kellele järgnevad riigikogu liige Barbi Pilvre, teleajakirjanik ja uudisteankur Jelena Poverina-Tšernõh, Tallinna linnavolikogu liige Vadim Belobrovtsev, etnoloog Andra Veidemann, ettevõtja ja majandusekspert Ott Pärna, ajaloolane ja väliskommentaator Toomas Alatalu, kodanikuühiskonna aktivist Siim Tuisk, sotsiaalpsühholoog ja juhtimiskonsultant Reet Laja, turundusjuht Jevgenia Kirilova, TLÜ kasvatusteaduse dotsent Tiiu Kuurme, turundusjuht Reigo Kimmel, Eesti Kirjanike Liidu esimees Karl-Martin Sinijärv ning nimekirja ankruks on ajakirjanik ja kirjanik Andrei Hvostov.

Mustamäe ja Nõmme linnaosas veab nimekirja riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra, kellele järgnevad riigikogu liikmed Mart Meri ja Olga Sõtnik. Neile järgnevad Tallinna linnavolikogu liige Lauri Laats, Eesti Ettevõtluskõrgkkooli õppejõud Kadi Pärnits, Tallinna linnavolikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimees Anto Liivat, Tallinna linnavolikogu liige Külli Urb, kunstiajaloolane Jaak Kangilaski, vabakonna aktivist ja väikeettevõtja Gerd Tarand ning nimekirja ankur on kodanikuaktivist ja vabakutseline välisajakirjanik Silver Meikar.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üleriigiline nimekiri ning valimisprogramm kinnitatakse erakonna üldkogul 10. jaanuaril. 

Riigikogu eel- ja e-valimised toimuvad 19-25. veebruarini. Valimispäev on 1. märtsil 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles