Reinsalu: Rõivas haaras meeleheitlikult õlekõrrest

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu.
Urmas Reinsalu. Foto: Toomas Huik / Postimees

Reformierakonna valimisprogrammi lisatud kolmanda lapse toetuse tõstmine on meeleheitlik püüd juhtida siseskandaalilt tähelepanu kõrvale, leiab IRLi esimees Urmas Reinsalu.

«Reformierakond käis välja idee, mida on grupp ettevõtjaid käinud propageerimas kõikide erakondade juures,» märkis Reinsalu.

«Loomulikult on IRL selle poolt, et kolme lapsega peresid senisest rohkem toetada. IRL tegi selle aasta juunis riigikogus ettepaneku tõsta kolmanda lapse toetust 100lt eurot 120 euroni. Siis hääletas Reformierakond sellele vastu. Seega ei lähe Reformierakonna teod ja sõnad kokku,» osutas ta tähelepanu.

«Taavi Rõivas haaras praegu meeleheitlikult õlekõrrest, et juhtida tähelepanu kõrvale Reformierakonna siseskandaalilt,» arvas Reinsalu.

Reformierakond teatas täna, et juhatus kiitis heaks erakonna programmi demograafia peatüki idee, et rahvastiku juurdekasvuks ja kolmandate laste sünni ergutamiseks maksab riik peale vanemahüvitise lõppu alates kolmandast lapsest igale lapsele 300 eurot kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles