Ojuland tõi Brüsselisse 150 kampaaniavõitjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: Raigo Pajula.

Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland on oma esimese tööaasta jooksul Brüsselisse kutsunud üle 150 külalise.

Kristiina Ojuland on oma mandaadi vältel kutsunud Euroopa Parlamendi tööga tutvuma üle 150 külalise, kelle seas on olnud eri rahvusest inimesi erinevatelt elualadelt Eestist, vahendas Ojulandi assistent Joel Hirv.

Suure osa külalistest on moodustanud Euroopa Parlamendi valimiste ajal Reformierakonna korraldatud kampaania võitjad.

Nimelt korraldas Reformierakond europarlamendi valimiste käigus internetikampaania, mis pidi tutvustama ID-kaardi kasutusvõimalusi ja Euroopa Parlamendi tööd.

Reformierakond lubas kampaania käigus, et iga saadava europarlamendi mandaadiga viiakse Brüsselisse 150 erakonna netikampaanias osalenud.

Erakond teatas tollal, et reisid toimuvad Euroopa Parlamendis külastusprogrammi raames, mille kohaselt iga europarlamendi saadik saab igal aastal tuua 100 külalist Brüsselisse europarlamendiga tutvuma.

Kristiina Ojuland valiti europarlamenti Reformierakonna nimekirjas, Brüsselis on ta Euroopa Liberaalide ja Demokraatide fraktsiooni liige.

Postimees.ee uuris, keda Eesti saadikud Euroopa Parlamendis endale esimese tööaasta jooksul külla on kutsunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles