Juulis mainiti meedias enim Keskerakonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Erakonna võlgade, astmelise tulumaksu ja Tallinna juhtimise teemad tõstsid juulis Keskerakonna meedias enim mainitud erakonnaks.

Juulis langes erakondade mainimiste arv meedias võrreldes juuniga enam kui kolmandiku võrra, selgus ERR-i uudisteportaali tellimusel valminud monitooringufirma Meedius uuringust, vahendas ERR Uudised.


Keskerakonda mainiti ajakirjanduses 355 korral, järgnesid Reformierakond 343, Rahvaliit 283, Sotsiaaldemokraatlik Erakond 281, IRL 227 ja Rohelised 115 artikliga, arvesse läksid trükimeedias ja kaheksas suuremas uudisteportaalis ilmunud lood.

Keskerakonnast kirjutati enim seoses erakonna võlgade, astmelise tulumaksu, meedianõukogu, Vabaduse väljaku ekraani ja müügimaksu teemaga. Reformierakonnast kirjutati väga sageli seoses Eesti Gaasi põhivõrgu tükeldamise plaaniga, lisaks oli suhteliselt suur osakaal uudistel, milles käsitleti erakondade rahaasju ning populaarsusküsitlusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles