Lillo tõusis Kallase asemel Harjumaa reformierakondlaste esimeheks

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Lillo
Kalev Lillo Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Euroopa Parlamendis tööd alustanud reformierakondlase Kaja Kallase asemel sai erakonna Harju maakonnaorganisatsiooni esimeheks riigikokku kuuluv Kalev Lillo.

Lillo nimetas oma esmaseks ülesandeks «peenhäälestada» tugev meeskond, et võita Harjumaal lähenevad riigikogu valimised ja aidata erakonna esimehel, peaminister Taavi Rõivasel saavutada valimistel parim tulemus.

Eelmise aasta jaanuari lõpust juhtis Harjumaa reformierakondlasi riigikokku kuulunud Kaja Kallas, kellest sai mai lõpus toimunud valimistel Euroopa Parlamendi liige. Varem on maakonnaorganisatsiooni esimehena töötanud ka Lilian Saage, Leino Mägi, Ralf Amos ja Rein Miller.

1274 reformierakondlast ühendava maakonnaorganisatsiooni juhatusse kuuluvad Harju- ja Raplamaalt valitud riigikogu liikmed ning 22 piirkondliku organisatsiooni esindajad.

Järgmised riigikogu valimised toimuvad tuleva aasta 1. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles