Riigikogulased elavad endiselt kallites korterites

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Ehkki kinnisvarahinnad on langenud ja ühetoalise korteri kesklinnas saaks juba odavamalt, maksab riigikogu kantselei 27 saadiku korteriüüri 7000 krooni kuus, mis on kõige suurem summa, mida riigikogu liikme Tallinna elupaiga eest kuus maksta lubatakse.

Veidi alla ülempiiri saab eluasemehüvitist viis riigikogulast, kirjutab Õhtuleht.

Riigikogu liige Inara Luigas (KE) elab Kaarli pst 5 möbleeritud korteris, mille leidis talle riigikogu kantselei. Ometi leiab Luigas, et langenud kinnisvarahindu vaadates on 7000 krooni pisikese ühetoalise korteri eest palju, tema hinnangul võiks kantselei hinna osas läbirääkimisi pidada.

Saarlane Kalle Laanet (KE) elab endiselt firmale Compakt Kinnisvara OÜ kuuluvas Tedre tänava kahetoalises korteris, mille üür pole aastaga vähenenud, on endiselt 7000 krooni kuus.

Seevastu Kaia Iva (IRL) vahetas korteri kinnisvarahindade langemisel ise odavama vastu möödunud aasta lõpul ja Toomas Trapido (EER) tegi omanikule ettepaneku hinda alandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles