Rahvaliit valib täna uued juhid

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: : kollaaž Katri Karing

Täna peab Tartumaal Nõo spordihoones erakorralist kongressi Rahvaliit, et valida endale uued juhid.

Kongress algas kell 11. Esmalt pidas ettekande Rahvaliidu esimehe kohusetäitja Arvo Sirendi. Sellele järgnes Rahvaliidu auesimehe president Arnold Rüütli tervitus. Päevakavas on muuhulgas ka Ingvar Tšižikovi avaldus.

Kõige tõenäolisemalt on Rahvaliidu uueks juhiks pakutud Juhan Aaret, aga ka Uno Silbergi. Erakonna juhiks on lubanud kandideerida ka vahepeal Rahvaliidust välja visatud, kuid hiljuti kohtu otsusega oma liikmelisuse taastanud Ingvar Tšižikov.

Viimased viis aastat Rahvaliidu suhteliselt passiivne liige olnud Lauri Vitsut on muutunud samuti äärmiselt aktiivseks, sõitnud läbi maakondi ning muuseas rääkinud ka headest koalitsioonilepete loomise võimalustest Keskerakonnaga.

Aseesimeeste kohale on enen kongressi üles seatud Uno Silberg, Riina Kull, Andrus Blok, Mai Treial, Ester Tuiksoo, Aivar Aleksejev, Lauri Vitsut ja Viljar Jaamu. Kandidaate saab esitada ka kongressil.

Hääletustulemused peaksid selguma kella viie paiku.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles