Postimees teeb otseülekande europarlamenti pürgijate debatist

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees teeb reedel kell 14-16 otseülekande Pärnu Juhtimiskonverentsil toimuvast Euroopa Parlamendi kandidaatide debatist, kus lisaks isiklikule meisterlikkusele pannakse proovile ka osalejate koostööoskused.

Paneelis osalevad Tunne Kelam, Kaja Kallas, Ivari Padar, Kadri Simson ja Martin Helme.

Oodata on põnevat ja üllatusterohket mõõduvõtmist, kuna tegemist pole tüüpilise väitlusega ning europarlamenti pürgijad ei tea ka ise, mis laadi ülesanded neid ees ootavad. Kandidaatide sobivust tähtsale tööle aitavad hinnata avara pilguga ajakirjanik Neeme Raud, armastatud laulja, saatejuht ja mälumängur Ivo Linna ning kogenud juhtimiskonsultant Riina Varts.

Pärnu Juhtimiskonverents toimub 15.-16. mail juba 19. korda, olles Eesti otsustajate kohtumispaigaks, värskete juhtimismõtete andjaks ja ühiskonnas oluliste teemade algatajaks. Seekordse konverentsifookuses on väärt juhtide kadumine ning erinevad ootused, millega tänased liidrid silmitsi seisavad. Täpsemalt saab programmi kohta lugeda Pärnu Konverentside kodulehelt.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles