Elvas koalitsiooni lõhki ajanud Keskerakond rebeneb ka ise

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva linnavolikogu esimees Leelo Suidt.
Elva linnavolikogu esimees Leelo Suidt. Foto: Kalev Saar

Vastuseks Keskerakonna Tartumaa piirkonna otsusele lahkuda Elva koalitsioonist teatas linnavolikogu esimees Leelo Suidt, et tema ei ole sellega nõus ning ta lahkub parteist.


«Mina ei toeta väljaastumise põhjendusi ning astun seetõttu Keskerakonnast välja,» teatas Suidt resoluutselt. Ta lisas, et volikogu esimehena ei nõustu ta fraktsiooni seisukohtadega, et Elva linnas on kaevetööd ja tänavate korrashoid kohutavas olukorras.

«Tõsi, on probleeme, mis puudutavad AS Emajõe Veevärk tegevust ja järelevalvet teostatud tööde osas,» tunnistas ta.

Linnavolikogu esimees väitis, et hoopis kanalisatsiooni ja veevärgi operaatori OÜ Aqua & Waste Services, mida juhib Keskerakonna fraktsiooni liige, tegevus on Elvas tekitanud lisaprobleeme ja on kahtlusi, et on rikutud lepinguid. Kui linn ja vee-ettevõtja OÜ Aqua & Waste Services kompromissi ei leia, saab lõpliku otsuse teha Eesti Vabariigis kehtivate seaduste järgi, avaldas Suidt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles