Elva koalitsioon rebeneb

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva raekoda.
Elva raekoda. Foto: Sille Annuk

Keskerakond otsustas lahkuda Elva linnas koalitsioonist, heites valitsuspartneritele Reformierakonnast ette jõupoliitikat ning puudulikku järelevalvet linnas käiva ehitustegevuse üle.


Koostöö koalitsioonis on osutunud ebaefektiivseks, sest Reformierakonna jõumeetoditel tehtud otsused ei arvesta piisavalt Elva elanike huvidega, leidis keskerakondlasest Elva linnavolikogu liige Peeter Laasik. «Keskerakond on koalitsioonipartnerina teinud ettepanekuid ja püüdnud leida lahendusi nii linna prügi-, veemajanduse kui ka kultuuri ja avalike teenuste paremaks korralduseks,» rääkis Laasik, kuid tõdes, et koalitsioon pole neid ettepanekuid arvestanud.

Keskerakonna väitel on nad korduvalt juhtinud linnavalitsuse tähelepanu puudulikule vee- ja kanalisatsiooni ehitustöödele ning palunud linnal korraldada ehituse üle omapoolset järelevalvet. Emajõe Veevärgi töökorraldust on vaadatud tegevusetult kõrvalt.

Lisaks toruehitusele heidavad Keskerakonna linnavolikogu liikmed koalitsioonipartnerile ette vähest aktiivsust KOIT-kavast vahendite taotlemisel, millest saaks remontida kultuurimaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles