Rull: üksikkandidaatidest näen suurimat potentsiaali Silver Meikaril

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Parlament
Euroopa Parlament Foto: AFP / Scanpix

Suhtekorraldaja Ivo Rull pakkus, et erakondade kõrval on eelseisvatel Europarlamendi valimistel suurim potentsiaal valituks osutuda üksikkandidaat Silver Meikaril.

«Europarlamenti tasub valida poliitikuid, kellel on mõju: seal on tugevad Euroopa Rahvapartei (kuhu kuulub IRL) ja sotsid, ja kui nemad midagi kokku lepivad, saab Euroopa Parlament ka midagi otsustada,» selgitas Rull TV3 saates «Kolmeraudne».

«On täiesti väär kujutelm, et Europarlamendis otsustavad asju suured fraktsioonid: otsustavaks on just liberaalid ja rohelised, väiksemad fraktsioonid, kes vastavalt oma huvidele toetavad ühte või teist,» vaidles Euroopa Parlamenti kandideeriv Indrek Tarand talle vastu.

«Arvan, et kõik neli parlamendierakonda saavad oma koha või kaks, üksikkandidaatidest on suurim šanss Silver Meikaril, kes on olnud aktiivne ja tarmukas,» rääkis Rull.

Tarand: mina olen isik, kes toob kaasa muutuse

«Viis aastat tagasi jüripäeval oli minu reiting 0, nüüd on mul toetust juba 11 protsenti,» rõhutas üksikkandidaadina ELi parlamenti pürgiv Tarand.

«Loodan, et valituks osutuvad Yoko Alender ja Eerik-Niiles Kross, Kaja Kallas, Aivar Riisalu ja Marju Lauristin,» loetles Tarand.

«Aga Silver Meikar ja Tanel Talve on samuti väga meeldivad kandidaadid. Kuid mina olen siiski isik, kes toob kaasa muutuse, avatud nimekirjad pärast minu eelmist kandideerimist tulid,» meenutas Tarand.

«Silver tahtis head, et kilekotiga raha toomine parteidele lõpeks, aga on see lõppenud?» küsis Tarand retooriliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles