Samost: IRLi valimisplakat ei ole hirmutav

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost
Anvar Samost Foto: Elmo Riig / Sakala

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) kandidaat europarlamendi valimistel Anvar Samost ei nõustu valimiste valvuri Anna Karolini väitega, nagu oleks Edgar Savisaart ja Vladimir Putinit kujutav valimisplakat hirmutav.

«Ma ei näe kuskil hirmutamist, selle reklaami eesmärk on juhtida tähelepanu Putini režiimi korruptiivsele mõjule. Peab olema hea fantaasia, et näha reklaamis hirmutamist. Valimisplakati eesmärk on juhtida tähelepanu tõsisele ja olulisele teemale, mis on paraku reaalsus,» ütles Samost Postimehele.

Samosti sõnul on plakati visuaalne lahendus selline, et tuua esile valijale selgelt arusaadav näide Putini režiimi korruptiivsest mõjust.

Samost lisas, et Vene korruptsiooni mõjust on kujunemas europarlamendi valimiste üks keskseid teemasid, näiteks eilses ETV «Foorumi» saates võtsid selle teema jutuks kõik saates osalenud erakondade esindajad.

IRLi peasekretär Tiit Riisalo sõnul on Edgar Savisaare isik paljude inimeste jaoks negatiivne ja tema viimase aja sõnavõtud Ukraina küsimuses on eestlaste jaoks hirmutavad. Ta märkis, et parema elatustaseme saavutamiseks vaja vastu seista Putini korruptiivsele mõjuvõimule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles