Michal: 2011. aasta valimisi ei võideta plakatitega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul ei võideta 2011. aasta riigikogu valimisi ei palakatite ega TV reklaamidega, vaid sisulise tööga, mis on Eesti parema tuleviku nimel tehtud.

«Täna ennustatakse parlamenti pääsu neljale erakonnale. Kui nii peaks juhtuma, siis seda tähtsamaks saab sellel sügisel ja talvel koalitsiooni ühine toimetamine,» ütles Kristen Michal Haapsalus toimunud Reformierakonna üldkogul. «Teen ka teistele Eesti erakondadele üleskutse, et keskendutaks rohkem sisulisele tööle ja opositsioonis olles ehk enam sisuliste lahenduste pakkumisele kui kampaaniale.»

Ta pidas erakonna tänavustest tegemistest olulisemateks eelarve ja riigi rahandusega seonduvaid otsuseid ning Eesti eurotsooni pääsemist uuel aastal. Eesseisvateks ülesanneteks pidas ta euro kohta läbipaistva info andmist ning haridust, energeetikat ja majandust puudutavat e ideede elluviimist.

«Sügiseks saab sellest ilmselt meie kõige edukam aasta uute mõttekaaslaste liitumise osas,» arvas Michal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles