Pevkur: pole midagi imelikku, et Ansip tegeleb mantlipärija otsimisega

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur.
Hanno Pevkur. Foto: Toomas Huik

Reformierakonna juhatuse liige Hanno Pevkur peab igati loogiliseks, et Reformierakonna esimehe kohalt taanduv Andrus Ansip enesele järglase otsimisega tegeleb, antud juhul Siim Kallase näol, kellega ta eraviisiliselt kandideerimisest rääkis.

«Erakonna esimees on öelnud välja juba kaks aastat tagasi, et ta ei kandideeri järgmine kord peaministriks, on loogiline, et ta tegeleb ka sellega, et kombata võimalusi, kes võiks olla järgmine erakonna esimees ja peaministrikandidaat, selles osas ei ole midagi imelikku,» ütles Pevkur ERR Uudistele.

«Ma usun, et on igati mõistlik, et me tegeleme sellega justnimelt praegu, mitte ei hakka sellega tegelema sügisel, mida varem Reformierakond saab selgeks, kes on meie peaministrikandidaat, seda parem,» sõnas Pevkur.

Pevkur peab Kallast heaks ja kogenud kandidaadiks, kuid ta lisas siiski, et Siim Kallas ei pruugi jääda ainsaks kandidaadiks.

Enda kandideerimise kohta ütles Pevkur, et ei ole seda täna kaalunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles