Facio ei taha enam Keskerakonna pankrotti

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna õhupallid.
Keskerakonna õhupallid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ehitusettevõte Facio Ehitus loobus oma pankrotiavaldusest Keskerakonna vastu, mistõttu kohus lõpetas menetluse ja tagastab pärast tänase määruse jõustumist Faciole nende Keskerakonna vastu pankrotiavalduse esitamisel makstud riigilõivust poole ehk 3000 krooni.

Kohus märkis, et kuna võlausaldaja Facio Ehitus loobus nõudest võlgniku Keskerakonna pankroti väljakuulutamiseks, siis puudus vajadus ehitusfirma avalduses menetlust jätkata, teatab ERR Uudised.

Facio esitas aprillis Harju maakohtule avalduse Keskerakonna suhtes pankrotimenetluse alustamiseks, kuna erakond ei olnud neile tasunud tehtud tööde eest.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal tunnistas toona, et avaldus puudutab paari aasta eest tehtud renoveerimistöid parteibüroo laiendamise juures, ning Facio Ehituse juhatuse esimees Riho Kalve nentis, et Keskerakond on neile ühe ehitustöö eest võlgu, kuid ei soostunud detaile täpsustama.

Pärast seda alustasid pooled läbirääkimisi võlgnevuse tasumiseks ning kohus andis neile selleks aega 24. maini.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles