Liivat: Rahvaliitu ei tohi Reiljani ambitsioonidele ohvriks tuua

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anto Liivat
Anto Liivat Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Rahvaliidu aseesimehe Anto Liivati sõnul ei pea ta õigeks, et suur erakond ja selle seisukohad tuuakse erakonna varasema juhi Villu Reiljani isiklike ambitsioonide ohvriks, vahendab ERR Uudised.

Liivat ütles ERRi uudisteportaali reporterile, et tema meeleolu on rahulik, aga kongressi meeleolud on üsna ärevad.

«Mina kuulun teadupärast nende hulka, kes toetavad ühenderakonna loomist sotsiaaldemokraatide ja Rahvaliidu baasil. Teen seda sellepärast, et minule on olulised Rahvaliidu põhimõtted, mulle on oluline, et need põhimõtted oleks Eesti poliitikas esindatud ka tulevikus ja ma ei pea õigeks, et suur erakond ja tema seisukohad tuuakse ühe erakonna varasema juhi isiklike ambitsioonide ohvrialtarile,» ütles Liivat ja kinnitas, et peab varasema juhi all silmas Villu Reiljanit.

Prognoosides, mis saab, kui kongress ühinemist ei toeta, ütles Liivat, et siis tuleb kokku kutsuda juhatuse erakorraline koosolek, et edasisi plaane arutada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles