Jõelähtme vallas asub valitsema kolme erakonna koalitsioon

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõelähtme valla koalitsioonileping allkirjastatud
Jõelähtme valla koalitsioonileping allkirjastatud Foto: Leeles Lepik

Jõelähtme vallas allkirjastati Eesti Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu vahel valitsusliidu leping järgnevaks neljaks aastaks.

Valitsusliidu lepingu kohaselt laieneb laste sporditegevuse toetus ka huviringides osalevatele lastele, jätkatakse haridusasutuste laiendamist ja tänapäevastamist, ehitatakse ratta- ja kõnniteid ning nähakse ette senisest suuremat panust sotsiaalvaldkonda.

Kokkuleppe kohaselt jätkavad volikogu esimehena Art Kuum (IRL), vallavanemana Andrus Umboja (REF) ning volikogu aseesimehena Sirje Põllu (SDE).

Vallavanem Andrus Umboja sõnul jõuti läbirääkimiste käigus seisukohale, et suuri erinevusi erakondade programmides ei ole. «Vald on seni hästi toime tulnud ja elanike tagasiside olnud igati positiivne. Pigem tuleks senist suunda hoida,» ütles Umboja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles