Pärnu linna uus volikogu koguneb 1. novembril

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu istungite saal raekojas.
Pärnu linnavolikogu istungite saal raekojas. Foto: Urmas Luik

Tänase Pärnu linna valimiskomisjoni otsusega registreeriti volikogu uus koosseis. Volikogu esimene istung toimub 1. novembril.

Riigikogu liikmete Kadri Simsoni, Andrei Korobeiniku ja Annely Akkermanni asemel said volikogu liikmeteks nende erakonnakaaslased Anatoli Vetkin, Irina Talviste ja Priit Sutt.

Uue volikogu koosseisu nimekirjas on praegu Pärnu maavanem Andres Metsoja, kes seaduse järgi ei saa oma ametis jätkates volikogus töötada. Pärnu linna valimiskomisjoni esimehe Tiina Rohti teatel on Metsojal selle otsustamiseks, kas ta jätkab maavanemana või volinikuna, aega viis tööpäeva.

Juhul kui Metsoja jätkab maavanemana, saab tema asemel volikokku Krista Nõmm.

Tänase Pärnu linna valimiskomisjoni otsusega on teada kõik 33 uue Pärnu linna volikogu liiget.

Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast saavad volikogu liikmeteks Valter Parve ja Piret Hallik-Sass. Eesti Keskerakonnast Anatoli Vetkin (Kadri Simsoni asendajana), Hillar Talvik, Svetlana Tšipurina, Anne Betker, Tatjana Gussarova, Einar Kelder, Margus Tammekivi, Marina Timašova ja Karmo Konts.

Erakonda Isamaa ja Res Publica Liit esindavad volikogus Andres Metsoja, Meelis Kukk, Priit Sutt (Annely Akkermanni asendajana), Trivimi Velliste, Jüri Kask ja Viljo Vetik.

Toomas Kivimägi Valimisliidus saavad volikogu liikmeteks Toomas Kivimägi, Eino-Jüri Laarmann, Ago Anderson, Mark Soosaar, Vahur Mäe, Silja Kikerpill, Enn Raadik, Mait Käbin, Jaana Junson, Riho Alliksoo, Romek Kosenkranius.

Reformierakonda esindavad volikogus Irina Talviste (Andrei Korobeiniku asendajana), Jane Mets, Urmas Sule, Peeter Saunpere ja Jüri Lebedev.

Pärnu linna valimiskomisjon kutsub volikogu esimese istungi kokku 1. novembril kell 12. Istung leiab aset raekoja suures saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles