Ott Lumi: valimised kinnitasid lõimumise ebaõnnestumist

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lumi.
Ott Lumi. Foto: Andres Haabu

Munitsipaalvalimised, mis kulgevad Tallinnas paljuski etnilist vastandumist pidi, ei ole pikas perspektiivis mõistlikud, leiab suhtekorraldaja Ott Lumi.

Ta avaldas «Ringvaates» arvamust, et äsjased valimised kinnitasid paljuräägitud lõimumise drastilisust, vahendas ERR Uudised.

«Ma arvan, et teised poliitilised (v.a Keskerakond - toim.) jõud peavad väga selgelt mõtlema, kui nad tahavad Tallinna võimujagamises osaleda, siis, nui neljaks, mingi plaan peab olema. Muidu ei ole mõtet sauna niisama kuumaks kütta.»

Tegemist ei ole Lumi arvates aktiivse konfliktiga, mida me igapäevaselt tunnetaksime, aga kui küsimus on poliitiliste vaadete väljendamises, siis see etniline tegur on väga tugev ning põrgatab teised küsimused eemale.

Lumi märkis, et Eerik-Niiles Krossil ei ole võimalik teist korda järjest sellist edu korrata, samas on täna vara tema šansse suures poliitikas hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles